It's better to help people than garden gnomes

 
Jag fotoar inte mer är selfiesar så som denna ovan nu för tiden, vilket känns lite tråkigt. Annars så klippte jag äntligen lugg i måndags. Som jag har väntat. Hela sommaren har jag väntat och nu sitter den iallafall där. Är så nöjd så det finns inte. 
 
Annars så dricker jag kaffe så ofta mitt tighta schema tillåter. Att lärare får kafferast men inte elever är vad jag kallar en bristfällig logik, jaja i'll survive. 
 
 

Det är ett väldigt långsamt sätt att bli ensam

 
Lasses Ett utkast till ett brev finns på spotify nu. Lika fin som alla andra
 

Ännu är det inte höst

 
Att sommaren ännu hänger sig kvar gör mig lycklig. Eller nej, den gör mig inte lycklig. Den håller mig lycklig. Allt är nämligen så väldigt bra just nu. Just precis i denna sekund. 
 
Helgen har spenderats på lite olika håll. Jag började fredagskvällen med en familjekväll i husvagnen. Det var så mysigt som det bara kan vara ibland. På lördagen körde jag hem till Maja. Hon bjöd på ultramegagott kaffe och allt var härligt och vi hade så kul och åh vad glad jag är att jag känner henne! 
Idag började vi flyttstäda för snart kommer mäklaren och fotograferar. Åh så nervöst allt är. Vi ska liksom flytta ifrån det enda hus jag någonsin bott i och kunnat kalla hemma. Jag tror ändå att det blir bra sen när jag börjat fatta hela grejen liksom. 
 
 

Fredag

Tjenixenfixlen!! Idag är det fredag men det verkar min hjärna inte förstå. Allting snurrar och skakar och det är inte pga att jag är sjuk (vilket jag faktiskt inte är tro det eller ej) Utan nu har jag väl kommit in i sommarrutinerna på riktigt, antar jag. Synd bara att skolan börjar på måndag. Fy. 
 
Igår var vi på Kneippbyn. Det var varmt. Och rätt så roligt också för den delen.  
 
Jag vet inte ens vad jag skriver och vad jag tänker längre så nu ska jag nog gå ut på terassen och bara andas. Det behöver man ibland det också. Kram

Cause these words are nice enough to leave scars

Halloj alla mina 2 trogna läsare! Jag vet att jag inte bloggat på nästan en månad, jag vet  att ni inte fått sett bilder från mitt liv på hela sommaren. Jag vet också att ni inte bryr er ett himla dugg men min hjärna tänker liksom så att varför bär jag med mig kameran till diverse event om jag ändå inte ska visa bilderna för någon? Och det kan man ju fråga sig. 
 
Under denna månad har jag bl.a. hunnit med att fylla femton (!) och jag har dessutom tagit körkort(!) (moped-körkort visserligen, men det är inte mindre stort för det)
 
Under de senaste dagarna har jag fördrivit tiden med hjälp av ett nytt beroende. Doctor who. Har ni inte sett det så skänker jag här en varm rekommendation. Jag började konstigt nog med den 11de doktorn men har nu vandrat bakåt ett par år till den 9de doktorn. Där borde ni börja. 
 
Nu börjar snart skolan igen. Känner mest usch fy och blä men samtidigt är jag så spänd, så förväntansfull, så nervös. Sista året i grundskolan. Om ett år har jag inte skolplikt längre. Om ett år börjar jag gymnasiet. Om ett år är allting nytt igen. Wellwell, sista året med klassen alltså. Det klarar vi. Det blir bra
 

RSS 2.0