bonjour

Igårkväll var jag hos Lina där vi firande hon hon fyller 15 på måndag(!!) Vi hade superultramega kul, vi sjöng karaoke och spelade både idol-spelet och twister. Herremingud vad roligt det var!
 
I dag var jag i staden med la familia. Jag fick tag på två par skor och en supersöt klänning. 
 
   
        
 
 
          
 
 
Sedan åkte vi till bussstationen där vi hämtade upp min fransk (heter det ens så?) Hon är jättesnäll och jag tror att vi kommer ha roligt tillsammans. Tack och lov så är hon rätt okej på engelska för min franska är väl knappast något att skryta med. 

uppdatering från sjukstugan

 
Jag har i helgen lyckats dra på mig en hemsk förkylning så nu sitter jag här, snörvlar, nyser och fräser, allt om vartannat. Försökte mig på skolan idag men det blev för jobbigt så efter lunchen åkte jag hem, vilket förmodligen var rätt smart. Jag hoppas jag mår bättre imorgon för jag har verkligen inte tid för det här

musikalfrälst

 
 
I lördags var jag i stan från 9 och kom inte hem förrän halv 12. Lång dag i visby kan man ju kalla det. Först var jag alltså på plattformen (barn och ungdomsledarutbildning) och sedan åt jag calzone (!!!) för att sedan åka med mor bort mot säves aula och sitta i en obekväm stol samtidigt som vi såg på en av de bästa musikaler jag någonsin sett. Visserligen har jag bara sett typ 3 st men ändå. De var så duktiga och jag vill också stå där på scenen iklädd artonhundratalskläder och spela och sjunga och åh

Det är så det är när jag drömmer

Idag har jag hunnit med att känna mig som en robot instängd i skolan, dricka kaffe på bagarns, köpa tyg till mitt nästa syprojekt, låna ten bok på biblioteket och gå långpromenad med hunden i regnet. Ganska produktiv dag om du frågar mig. Jag vill också säga grattis till Kräklingbo för deras fjärdeplats i Vi i femman, så duktiga! 
 
Imorgon ska jag först gå på Plattformen del 2 och sedan ska jag och mor min gå och se Sweeney Todd-musikalen. Jag älskar helger!

Du är på repeat i mitt huvud

Idag var det den tredje dagen i skolan efter lovet och praon. Bara tre dagar och redan har jag hunnit bli extremt trött på en viss lärare som förklarar allting efter att vi fått tillbaka de färdiga arbetena. Bara tre dagar och redan har jag hunnit bli skoltrött. Bara tre dagar och jag längtar redan efter nästa lov. Dessutom trodde jag aldrig att jag skulle längta tillbaka till min praoplats så mycket som jag gör. Alla var så snälla och allt var så mysigt. Har ni "vägarna förbi" så gå och fika på Hjärtansfröjd! (shoutout oh yes) Det är en order.
 
 
Imorgon har tvi två timmars "äventyr" där vi "spelar" soldater som ska på träningscamp, så vi ska alltså ut i geggan och träna i två timmar. Jag svär till gud att de gör detta för att plåga oss. Jag tror också de möjligen kan varit lite höga när de kom på detta så kallade Äventyr

allt spårar

Påsklovet är slut och nu väntar en veckas prao. Jag är dock ledig imorgon också men tråkigt nog så innebär det att jag måste "jobba" hela helgen istället. Det gör egentligen inte mig så mycket, då jag inte kommer ha något bättre för mig iallafall. 
 
Just nu i skrivande stund slog klockan 22 och iallafall i en timme till tänker jag fortsätta spåra ur i gimp samtidigt som jag mimar till Thomas Stenström då jag syster sover i rummet intill och jag inte får sjunga. 
 
Dessa är några av mina senaste konsverk. Behöver jag säga att jag är otroligt nöjd över mig själv? 



 

RSS 2.0