några kalla vinterdagar

Dansar och promenerar mig igenom dessa kalla och snöiga dagar och längtar väl mest till lovet nästa vecka. Alltså är det bara en dag kvar innan jag och min konfagrupp åker upp till fjällen där det förmodligen är ännu kallare och snöigare.





Dricker nu min varma choklad och drömmer mig bort till sommaren, tänk er klänningar, bruna ben, solblekt hår, grillkvällar med familjen, solnedgångar vid stranden. Fantastiska årstid.







Fangirl är mitt mellannamn

Hejhej!




Tyvärr så händer det inte så mycket intressant i mitt liv för tillfället. Under gårdagen hade jag bara tid att äta en (!) semla, vilket jag är lite missnöjd med. Vägde dock upp det lite med att idag äta en halva som blivit över.

Och man kan väl säga att jag fangirlat pretty much konstant sedan igår kväll när Dan Howell (@danisnotonfire på youtube) svarade på min fråga under en livestream. Dock blev jag helt crazy efter denna händelse så jag har lyckats glömma bort själva frågan. GG, verkligen

Idag blev jag också retweetad av Larz-Kristerz vilket jag helt klart tycker att jag är värd. Fatta chocken när jag såg det liksom







Hey moon, please forget to fall down

 
Då var det måndag igen. Har väl egentligen inte så mcket att skriva förutom att imorgon drar vi äntligen igång med barndansen. Det var länge sedan jag var så här taggad! Nu hoppas vi bara att det kommer några fler än de två jag lyckats få med, min syster och min kusin. Hoppas kan man ju alltid göra liksom. Nu ska jag försöka plugga, som alltid
 
Vi hörs
 

It don’t matter where you are, I’m never gonna be that far

 
Idag har jag varit i visby med mor och syster. Eftersom jag råkat tappa sulan på klacken på mina skor (hur gick det till liksom?) så var jag  i desperat behov efter ett par nya. Jag hittade ett par i allafall. Vi åkte en sväng till biblioteket också, jag älskar att bara gå runt bland bokhyllorna och andas in atmosfären som bara finns på bibliotek. Alltså åh, nu låter jag hur flummig som helst, hah. Nu ska jag fixa lite till melodifestivalen som äntligen börjar ikväll. Som jag har väntat! Är så lillgammal ibland så det är helt sjukt. 
 
 

Goddag goddag, Knubbe säl heter jag

 
Idag fick vi håltimme ifrån bildlektionen och då tog jag och Bella tillfället i akt och drog iväg till bagarns och fikade. På vår långa eftermiddags rast gjorde vi som resten av skolan redan gjort och gick till ica där det, förutom att det var überbilligt lösgodis, bjöds på gratis tårta.
Etfer skolan åkte jag hem till Rebecka där jag, hon och Henrietta planerade barndansen som vi ska starta alldeles snart. Vi började med att baka, och äta, kladdkaka så mycket fika  har det blivit idag. Men vad säger man, det gäller ju att leva livet fullt ut! Sen dansade vi igenom programmet och blev väldigt svettiga. 
 
Jag kom hem vid 20-tiden och sedan dess har jag druckit nästan en liter päronsaft, bara för att det är så gott. Nu ska jag se The vampire diaries och sedan ska jag sova, för imorgon måste jag köpa nya skor.

RSS 2.0