Stjärnbloggare

(Åh varför så stel på bilder)
 
 
Alltså åh det är små mycket jag vill skriva och berätta och det är ännu fler bilder jag vill visa men jag finner liksom aldrig orken till något längre. Dessutom är min dator på reparation så jag sitter hellre inte alls än vid min gamla sega dator. 
 
Annars då, om jag ska föröka uppdatera er om vad som hänt i mitt liv. För vad som känns som en evighet sedan, blev jag sjuk dagen innan skolkonserten så den första föreställningen kunde jag ju glömma. Ni ska bara veta hur arg och besviken jag var över detta. På kvällen, dvs den andra konserten, lyckades jag piggna på mig så där fick jag vara med. 
 
Sen fick vi sommarlov och det var väl ungefär så underbart och välbehövligt som det låter. Efter allt onödigt prat av rektorn och betygsutdelande och tråkiga sommarlåtar man skulle kunna sjunga i sömnen så var allt slut. Vi drog då till bästa bagarns och åt glass och allt var sådär mysigt och härligt som man bara tror att det kan vara i filmer och böcker. 
 
Sen blev allt tomt och tråkigt. Visserligen var jag på bröllop (åh så fina de var) och visserligen har jag träffat tjejerna nån gång men ändå. Fy vad sånt här är tråkigt. 
 
Jag har iallafall börjat jobba så två timmar varje dag kan jag koppla ner och tänka på något annat än hur dålig jag är och hur värdelöst allt annat är. Att bara tänka på att toaletterna ska bli skinande rena är mycket enklare.  
 
Usch vad långt dethär blev men jag behövde verkligen skriva av mig så hoppas ni har överseende (men guud, 40+?) Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt igen, vi hörs

RSS 2.0