28 mars 2013

Igår var jag och mor i staden för att leta kläder och då hittade jag den perfekta jeansjackan som jag letat efter jag vet inte hur länge. Denna goding handlar det om: ingen dyr historia blev det heller, ynka 75 kr fick jag ge. Som hittat eller vad man nu säger 
 
Idag blev det återigen en tur till visby men denna gång för att gå Påskmarschen med Rebecka. Jag hörde något om att de hoppades på ett världrekord i antal påskkärringar och påskgubbar på ett ställe, men jag tvivlar på att det faktiskt blev så. Ett par tusen människor var nog där iallafall, jag fick lite flashbacks från almedalsveckan förra året då det såg ungefär likadant ut, fast 20 grader varmare. Glada folksamlingar gillar vi! 
 
 
Godnatt!

fyra veckor och två dagar senare

Jag vet att jag varit frånvarande ett tag. Jag vet att jag inte varit mig själv på ett tag heller. Nu börjar allt ordna upp sig dock. Allt känns bra. Allt känns lätt och jag vill bara dansa och skutta mig igenom livet. Vad jag gjort dessa 4 veckor och två dagar jag inte spenerat här har vi inte tid att prata om. Konfirmationslägret var jätteroligt och jag fick minnen för livet. För övrigt så jag jag också spenderat ett par kvällar med matteboken vilket gav otroligt bra resultat. Pluggmotivationen tillbaka?
 
Idag fyller min älskade syster hela 6 år. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Grattis! 

RSS 2.0