Slut på det fina

Imorgon var det dags för skola igen då. Lovet har varit skönt. Lite ensamt vissa stunder men i allmänhet riktigt bra. Såg nyss att jag ligger efter 2 veckor på matteplaneringen så det ska jag väl ta tag i ikväll. Man måste bara älska mitt liv ibland.





Snart så

På onsdag (?) är det halloween vilket betyder att den här låter passar rätt bra. Vill bara slälla mig upp, dansa och sjunga med tills jag blir hes, om det inte vore för att jag är den enda i huset som fortfarande är vaken (trött familj, haha)

Sweet 60's

I söndags var jag, mamma och syster hos mormor och morfar för att hjälpa dem packa till flytten. Mormor tog fram en låda med böcker som vi barnbarn fick välja böcker från. Jag valde 4 böcker från 60-talet. Just vad de handlar om har jag inte riktigt koll på ännu,bara det faktum att de är rätt så gamla och att min mormor läst dem när hon var ung gör dem roliga att ha.
 
 
 
 

Doing ma nails




Härliga fredag

Idag har allting varit riktigt roligt. På bildlektionen arbetade jag och Bella med vårat reklam-"projekt" Riktigt kul var det!
Efter skolan gick jag och Anna till badhuset. Vi simmade en stund och sedan smög vi in i rehab-bassängen. Ingen kastade ut oss så det var nog okej. Tror jag iallafall, haha.







lagar mat

Just nu sitter jag i köket och väntar på att fläskfilén ska tina lite så jag kan steka den. Annars är potatisen i ugnen och "såsen" i kylen. Det blir nog gott. Visar nog bild på allting när det är färdigt.


väldigt äcklig bild såg jag nu men ni vet, jållå

Måndag

Idag var det alltså måndag och det betyder ju skola. Dock var det faktiskt ganska kul. So-lektionen spårade. Jag och Bella läste gåtor och roliga historier för varandra och skrattade sedan åt dem. Vi var nog inte alls trötta. På hemkunskapen fick vi göra våran måltid vi planerade förra veckan. Vi lagade fetaostfyllda pannbiffar, klyftpotatis, bea-sås och sallad. Resultatet blev mycket bra, Och såhär fint blev det: (bild från instagram)

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN! (för er töntar som precis som jag fortfarande använder det)

Följ min blogg med Bloglovin

Visby

 
 
Idag var jag i staden med syster och mor min.Mamma skulle dock på ett möte på förmiddagen så då hade vi lite syster-mys. Vi fikade och kollade runt i lite affärer. Vi hann också gå "vilse" någonstans mellan almedalen och adelsgatan. Rätt komiskt eftersom det bara är att följa vägen rakt fram. 

if only i could be like you, but it doesn't come around

Hela denna dag har varit sjukt tråkig. Är dock nästan färdig med mitt musikarbete så någonting är iallafall bra.
 
Nu ska jag snart iväg och träna lite. Jag orkar egentligen inte men det brukar vara skönt efteråt så jag får väl försöka tagga lite. 
 
Efter det ska jag försöka att inte sitta vid datorn alls och istället vara med pappa som åker och jobbar imorgon. Och när han kommer hem åker vi till Gran Canaria vilket kommer bli otroligt nice! 

Rule number one, is that you gotta have fun

Idag drog skolan igång igen. Allt "flöt på bra" enda till matten. Jag förstår på allvar ingenting av det vi jobbar med. Precis som vanligt då.

Idag hade jag också på mig klänning. Jag borde verkligen ha det oftare, ska bara köpa mig några strumpbyxor så är det bara att köra på sen. Najs.


Depressiva episoder och maniska perioder

 
bild från promenaden i eftermiddags
 
Nu ska jag försöka släpa mig in i duschen för att sen kunna dricka min dagliga dos av varm choklad/te och kanske se ett avsnitt av Pretty Little Liars. Känner också att söndagsångesten börjar komma, dock är jag inte alls orolig för att det är skola imorgon. Deppig-tiden slut kanske? Hoppas det iallafall. Jag vill verkligen bli posetiv och glad igen. 

Så mycket fint, Så långt bort

En nackdel med att bo på gotland är att varken Gina Tricot eller Monki finns här. Monki är väl den stora förlusten enligt mig, Herregud vad mycket fint det finns där! 
Millie shirtElise dressLuna Singlet
 
Corinne knitLydia Skirt


 


Skulle ju inte heller tacka nej till att Forever 21 kom till Sverige
 
 
Nu ska jag sluta med självterroriseringen eftersom jag förmodligen aldrig kommer ha det här på mig. Och även om jag kommer det, så tvivlar jag starkt på att det skulle se bra ut. Jaja, Vi hörs! 
 
 

Onsdag

 
 
 
Idag hade vi 1 (!) lektion vilken var engelska. Och där spelade vi bara spel. Värd dag, verkligen. Efter det var jag med Lina en stund eftersom vi var tvungna att vänta på Maja och Bella som spelade. Vi hade faktiskt ganska roligt, vilket var kul (logiskt) 
 
Sen var det dags för torgdag. Hade inte riktigt förväntat mig något och var inte heller så taggad som jag brukade vara när jag var mindre, så jag blev ju inte besviken iallafall. Åkte ca ingenting och agerade väskbärare endast en(!) gång. Gjorde dessutom mitt bästa köp på länge. Det kan också varit det mest onödigaste på länge, men vafan liksom. Kul att ha ju. Kan visa bild nån annan gång. 
 

 

RSS 2.0