Bengt

 
Kvällen igår spenderades med de finaste tjejerna. Vi började med att äta mat, sen såg vi film och hade det allmänt trevligt. Maja och Bella sov kvar här inatt och eftersom jag vaknade redan klockan 9, och inte vågade väcka dem, så satt jag och såg på någon väldigt dramatisk serie som gick på tv. Klockan 11 väckte jag dem med en "prutt-låt" jag hittade på telefonen. De vaknade ju glada iallafall. Nu på eftermiddagen har jag suttit i GIMP (photoshop är så mainstream) och redigerat lite bilder. Jag har nämligen fått i uppgift att förnya familjebilderna i fotoramen, kul kul. 

väntar på bussen

Just nu hänger jag och maja här hemma och väntar på bussen. det är kul.


Kompakt vs System






Av någon anledning är bilderna från systemisen mindre och eftersom jag egentligen är helt inkompetent på det här området så vet jag ej varför. Dock kan vi ju se det som en 'grej' för att hålla koll på vilka bilder som är vilka. De stora är från min Casio Exilim EX-Z35 (köp ej den kameran, inte för att jag tror att man fortfarande kan det, köp den inte bara) och de små är tagna med Canon eos 1100d (på autoläge, ingen proffsfotograf här inte!)


Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting, Har inget plugg alls pga var asduktig och kirrade matten redan igår så det är ganska chill just nu at the moment. Najs

Onsdag

Halva veckan nu avklarad och det är faktiskt riktigt skönt. Hela dagen idag har det varit kaos i huvudet. Mycket att tänka på antar jag. dessutom så är min hjärna typ världsbäst på att överanalysera saker och det gör ju inte saken bättre direkt. Annars så har dagen varit rätt kasst, men jag överlevde ju iallafall

trött

Idag var jag i skolan. Mått sådär mest hela tiden. Nu börjar det dock bli bättre. Nu får ni ursäkta mig, ska gå och make:a peace med matteboken. Har 50 tal OCH en diagnos till på torsdag. Känns bra. Får ju inte glömma franska- och engelskaläxan heller. Det är inte mycket jag hatar, men skolan är fan en av de få sakerna. 









 
 
 
 
 
 

Första konfirmationsträffen

Idag var jag i kyrkan för första gången på väldigt länge. Det är rätt mysigt där egentligen, förstår inte varför man inte är där oftare. Min grupp verkar vara grym. Vi "känner" ju redan varandra så det ska nog gå bra. Nästa helg drar vi på läger så jag ska väl försöka tagga till det, haha.
 
Annars den här helgen har jag inte gjort någonting. Mest sovit, suttit vid datorn, sett serier och ätit. Och sminkat mig. Det blev riktigt fint. 
 
Imorgon börjar skolan igen. Det enda som får mig att orka igenom måndagens schema är hemkunskapen. Dock tror jag att vi ska se film. Mindre roligt, men det funkar ju det också. 
 
 
 
 

Första inlägget

Hej! I det här första inlägget tänkte jag presentera mig själv med hjälp av lite bilder och sånt. (originellt var det här!) Då kör vi igång då! 
 
Jennifer heter jag, jag stavar det INTE Jennyfer, det är mest en rolig grej eftersom det är väldigt ofta folk frågar hur det stavas. I alla fall, jag ser ut typ såhär på seriösa bilder:                                                                                  
Dock är jag lite lat och tar alldeles för få sådana här "seriös-bild-profilbild-på-fb-dirr-massa-likes" Så ja, ca 90 procent av alla bilder är tagna med camen så de ska vi ej prata om. Inte just nu i alla fall. 
 
Jag bor ca 1h bilfärd iväg från detta, vilket är ganska okej, lite isolerat största delen av året men ändå, upptäcka världen har man väl tid för senare i livet.
 

Mitt största intresse är musik. Spelat tvärflöjt sedan jag gick i trean vilket blir ungefär 5 år. Spelar också liite gitarr, skulle väl knappast påstå att jag ligger över amatörnivån. Sjunger gör jag också.
 
Har inte listat ut vad jag ska skriva om för intressant saker här på bloggen men något hittar vi väl på. Älskar att skriva i största allmänhet så det ska nog gå bra. Vi hörs!
 
 

RSS 2.0