I'm a dreamer

Nu i ca två veckor framåt kommer det (om möjligt) vara ännu dåligare uppdatering än vad det varit nu. Detta var väl egentligen allt jag ville säga, vadå dålig blogg-fantasi liksom? 
 
Ikväll ska jag iallafall försöka se lite av ema-galan för att sen gå och lägga mig tidigt. Jag ska förmodligen också dricka den sista muggen te/varm choklad på väldigt länge. Har ännu inte lyckats räkna ut hur jag ska klara mig men förhoppningsvis kommer min rosa tekokare att finnas kvar och vänta på mig. Vi hörs! 

So tell my guitar I wont be coming home tonight

 
 
Bild från igårkväll när jag och syster hade "myskväll" med morötter och dipp. Otroligt gott!
 
Idag hade vi matteprov, jag hoppas verkligen att det gick bra. Det känns helt okej iallafall. Nu i eftermiddags har jag lyssnat på Amanda Jenssen, ätit toblerone som jag fick av pappa igår och bara tagit det lungt. Nu ska jag väl försöka plugga lite, helt sjukt vad mycket det är just nu. Jag har försökt att plugga bort lite inför resan så jag kan slippa tänka så mycket på sådant då. Men, som alla redan vet, är jag inte den bästa när det gäller att "studera"
 
Jag tycker ni borde lyssna på Amanda Jenssens Greetings from space, otroligt fin och bra låt! Tryck HÄR för att komma till låten

Böner, viskningar och rop, offer, ritualer Har gjort allt i människans makt, hoppas du vill ha mig

 Jag är trött på skolan. Jag är trött på regn. Jag är trött på mig själv. Jag är trött.

Snart är det jul igen

Med all denna kreativitet önskar man ju nästan att jag var duktig

RSS 2.0